sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikko 2 liikunnat

Viikko 2 alkoi vähän nihkeästi. Viikolla 1 en pitänyt lauantaita kunnollisena lepopäivänä enkä oikein herkkupäivänäkään... joka sitten kostautui sunnuntaina. Viikonloppureissussa en oikein miettinyt ja otin pikaisesti nälkään pizzan (jota en yleensä tee, mun herkuttelu ei normaalisti sisällä rasvaisia ruokia kuten pizzaa, hamppareita tai sipsiä... puhtaasti sokerilla mennään, heh!) joka tais sitten avata sen epäterveellisten ruokien himon. Herkuttelin sen jälkeen vielä light-energiajuomalla ja Stevialla makeutetuilla karkeilla, eli mahdollisimman vähäkalorisilla herkuilla. Mahdollisen huonon olon maanantai-aamuun kuitenkin ehkä aiheutti viikonlopun valvominen ja se etten ollut oikein valmistautunut aamuun esim. laittamalla ruokia valmiiksi jne. Se kyllä vaikuttaa niin paljon aamun käynnistymiseen miten hyvin olen sen edellisenä päivänä suunnitellut.

Kuva
Väsymys ja houkutukset työpaikalla (työkaverin tarjoamia lomallelähtö-herkkuja) sai mut sortumaan ja söin mm. karkkia, suklaata, 2 x 0,5l:n energiajuoman päivän aikana (ja vieläkö ihmettelen miten oonkin päässyt tähän kilopainoon??). Kirjaan normaalisti ylös päivän ateriat jotta voisin selvittää itselleni mikä ateriarytmi ja millaiset ruoat mulle sopii. Tälle päivälle olinkin siis kirjannut tuntemuksia: "Mielettömän huono olo heti aamusta! Maha täynnä, ei energiaa - kamala olo. Töissä sorruin ED:iin ja karkkiin, olo vain huononi. Vatsa turvoksissa, ilmavaivoja, väsyttää. ...ja koko ajan teki silti lisää huonoa ruokaa. :( "

Kuva
Alkuviikon huono olo näkyi mun fiiliksessä muutenkin. Koin taas itseni hurjan lihavaksi ja se vaikuttaa tosi paljon yleiseen mielialaan. En ole yhtä hauska, en ota kontaktia muihin niin paljon ja huomaan kieltäytyväni lounaskutsuista. :( Vertaan nyt sitä oloa viikon 1. oloon jolloin tunsin itseni terveeksi, energiseksi, jopa hoikaksi vaikkei painossa tai peilikuvassa ollut mainittavaa muutosta. "Olet mitä syöt" pitää paikkansa! Syömälläni ruoalla on vaikutusta niin kehon olotilaan kuin mieleenkin, joten ei ole yhdentekevää mitä syön. Toivottavasti otan tästä opikseni...

Keskiviikkona satoi rankasti, joten en mennyt pyörällä töihin vaan autolla. Liikuntaa ei siis sinä päivänä tullut. Viikon 2 liikunnat treenilokina siis näyttää tältä:

Viikon 2 liikunnat
Loppuviikosta olo siis kohoni, varmaan treenin ansiosta. Perjantaina ja lauantaina keskityin nukkumaan univelkoja pois ja lauantaina herkuttelin suunnitellusti, ilman ähkyä ja tuntematta huonoa omaatuntoa. Ehkäpä sen ansiosta jaksan pitää ensi viikolla kiinni terveellisestä ruokavaliosta ja voin hyvin. :) Ihanaa, uusi viikko edessä ja uusi mahdollisuus voida hyvin. <3
Kuva