perjantai 9. elokuuta 2013

Väsypäivän ruokailut

Tämän päivän lounas: lohisalaatti
Ostokset pahan päivän varalle
Tänään on ollut hurjan väsynyt olo. Aamulla en olisi millään jaksanut nousta, torkutin kelloa ja aamuinen pyöräily töihin tuntui tosi takkuiselta. Kuinka voikaan samat maisemat näyttää niin paljon tylsemmiltä kun olo on vetämätön...

Sorruin vieläpä aamulla ottamaan työkaverin loman kunniaksi tarjoamia tuulihattuja. :( Siitä se sitten lähti... kun olin kerran päässyt makean makuun niin otin perään Geishan ja ED:in (meillä kun on työpaikalla ajateltu työntekijöitä lämmöllä ja järjestetty kunnon herkkulaari josta voi ostaa pikkunaposteltavaa päivää piristämään...) tätä nuutunutta oloa ja väsymystä selättämään. No joo, kyllähän siitä seurasi kunnon energiapiikki, väsymyksestä ei ole tietoakaan! :) Mutta samalla tuli vähän huono omatuntokin. Viikko on mennyt niin hienosti syömisten osalta.

Kävin lounaaksi siis hakemassa lohisalaatin ja samalla ostin varalle kaksi proteiinipatukkaa. On kai nekin parempia makeannälkään kuin oikea suklaa. En yleensä syö näitä ja en mielellään jatkossakaan, mutta kai se selättää sen pahimman himon ja vähän pienemmillä kaloreilla. Loppupäivän fiilikseen en anna kuitenkaan repsahduksen vaikuttaa, kotimatkan pyörälenkin aion tehdä pidempää reittiä, tehokas tunnin pyöräily kohottaa mielen iltaa kohti. Jes! Hyvä päivä tästä vielä tulee. :)

 Lähetetty Windows Phonesta