sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikko 1 liikunnat

Ensimmäisen viikon liikunnat sujui tosi hyvin. En missannut yhtään salipäivää ja tein treenit tunnollisesti ja hyvällä energialla. Liikun pääsääntöisesti niin, että käyn salilla 3 kertaa viikossa. Välipäivinä teen aerobista liikuntaa. Niin... ja koska pyöräilen päivittäin töihin (8km/suunta) viitenä päivänä viikossa, en katso tarvitsevani muuta aerobista treeniä noille välipäiville. Mutta tältä näyttää viikko 1 treenilokissa:

Vko 1 liikunnat
Tietysti se taitaa tuossa kuvassa vähän vääristää kun olen kirjannut pyöräilyt töistä salille ja salilta kotiin erikseen, mutta ajathan on sitten erilaiset. Välillä kun on kyseessä aerobisen treenin päivä, pyöräilen vähän pidemmän lenkin ja hieman kovemmalla vauhdilla. Periaatteessa jos fiilis on hyvä/normaali, en edes osaa pyöräillä hiljaa.

Kaikenkaikkiaan eka treeniviikko sujui hyvin, oon tosi tyytyväinen siihen! :)
Viikko meni kuitenkin vähän pipariksi lopussa... olin alunperin suunnitellut lauantaille lepopäivän, kroppakin oli viikon jälkeen tosi väsynyt ja tuntui oikein huutavan lepoa. Sain kuitenkin seuraa salill, joten päätin lähteä tekemään alavartalotreenin. Ei olisi kannattanut... oli tosi vähän energiaa enkä oikein saanut tehtyä tehokasta treeniä. Lisäksi sain jotenkin kummasti reväytettyä oikean takareiden. En ehkä lämmitellyt tarpeeksi ja tein liian isolla painolla takareisiä istuen laitteessa (mikä ihme sen nimi nyt sitten onkaan...). Joten koitan tulevaisuudessa muistaa lepopäivän tärkeyden ja kuunnella omaa kroppaani. Lepopäivät kuuluu pyhittää nukkumiselle ja kehonhuollolle (hieronta ja lempeä venyttely).